תערובת אחת לשתי עוגות בטעמים

תמי מורד

מכינים תערובת עוגה אחת שממנה הכנתי 2 טעמים שונים

עוגת תפוזים קוקוס

עוגת מייפל אגוזים

טורט תפוזים וקוקוס וטורט מייפל
המתכון לתערובת העוגות

המרכיבים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

1 סוכר וניל,

3/4 כוס שמן,

כוס מיץ תפוזים

3 כפות גדושות של אינסטנט פודינג וניל

2  כפות גדושות של קוקוס
2 כוסות קמח תופח

ההכנה
לעוגת קוקוס –

מפרידים את החלבונים , את החלמונים שמים בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם הסוכר ווסוכר הוניל עד לקבלת קצף נוקשה, מורידים מהירות,

מוסיפים את החלמונים, שמן בהדרגה, מיץ תפוזים , את האינסטנט פודינג וניל והקוקוס ולבסוף את 2 כוסות הקמח התופח.

מרססים תרסיס שמן על 2 תבניות אינגליש קייק , מחלקים את הבלילה לשתי התבניות .

על עוגה אחת מפזרים מעט סוכר חום ואגוזים ,

אפייה 180 מעלות בערך 40 דקות .

כשהעוגה יוצאת מהתנור מזלפים מייפל.

את עוגת הקוקוס מרטיבים בסירופ סוכר

ממיסים רבע כוס מים עם רבע כוס סוכר ושופכים על העוגה החמה ומפזרים קוקוס .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *