קרקרים מלוחים אין אחד שלא אוהב
לא מפסיקים לאכול מהם
מאת – מרים משה
המרכיבים-
קילו קמח
200 גר' מרגרינה מזולה או חמאה
כוס שמן
חצי כפית שמרים יבשים
2 כפות כמון שלם /קימל
מעט כוסברה יבשה
חצי כוס שומשום
קצח מעט
כפית סוכר
מים כ- 2 כוסות או יותר לפי צורך
ההכנה –
לערבב במיקסר את המרכיבים ולהוסיף מים בהדרגה עד שנאסף לבצק חלק וגמיש.
לתת לבצק לנוח חצי שעה.
לפתוח ורדד את הבצק דק על נייר אפייה לשים בתבנית של תנור , להשתדל שהבצק יהיה דק דק ככל האפשר.
לחתוך עם חותכן גלגלת לקוביות או מעויינים.
לאפות 170 מעלות עד שזהוב . כחצי שעה או יותר תלוי בתנור .
לתת עוד 10 דקות או יותר על חום נמוך לייבוש הקרקרים.
לאחסן בקופסה סגורה.