קרקרים דקיקים והכי טעימים שיש – שלא מפסיקים לאכול

מרים משה

קרקרים מלוחים אין אחד שלא אוהב

לא מפסיקים לאכול מהם

מאת – מרים משה

המרכיבים-

קילו קמח

200 גר' מרגרינה מזולה או חמאה

כוס שמן

חצי כפית שמרים יבשים

2 כפות כמון שלם /קימל

מעט כוסברה יבשה

חצי כוס שומשום

קצח מעט

כפית סוכר

מים כ- 2 כוסות או יותר לפי צורך

ההכנה –

לערבב במיקסר את המרכיבים ולהוסיף מים בהדרגה עד שנאסף לבצק חלק וגמיש.

לתת לבצק לנוח חצי שעה.

לפתוח ורדד את הבצק דק על נייר אפייה לשים  בתבנית של תנור , להשתדל שהבצק יהיה דק דק ככל האפשר.

לחתוך עם חותכן גלגלת לקוביות או מעויינים.

לאפות 170 מעלות עד שזהוב . כחצי שעה או יותר תלוי בתנור .

לתת עוד 10 דקות או יותר על חום נמוך לייבוש הקרקרים.

לאחסן בקופסה סגורה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *