מתכון לעוגת שוקולית קלה וטעימה
זו עוגת השוקולד החביבה עלי
המרכיבים –
כוס קמח תופח
כוס סוכר
כוס אבקת שוקולית
כוס שמן
4 ביצים
חצי קופסה שמנת מתוקה
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר מפורק לקוביות
חצי קופסה שמנת מתוקה
ההכנה-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה ביצים וסוכר ומוסיפים את כל חומרי העוגה בהדרגה עד שמקבלים תערובת חלקה.
מעבירים לתבנית 26 משומנת (או תבנית מלבנית), ואופים 180 כחצי שעה או עד שהעוגה יציבה.
מכינים את הציפוי:
ממיסים יחד את השוקולד והשמנת, ושופכים על העוגה.
אפשר לקשט בסוכריות צבעוניות.