הכי מהירה הכי טעימה תכינו עוגת שוקולית לשבת

Abramov irena edik

מתכון לעוגת שוקולית קלה וטעימה

זו עוגת השוקולד החביבה עלי

המרכיבים

כוס קמח תופח

כוס סוכר

כוס אבקת שוקולית

כוס שמן

4 ביצים

חצי קופסה שמנת מתוקה

לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר מפורק לקוביות

חצי קופסה שמנת מתוקה

ההכנה-
מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים בקערה ביצים וסוכר ומוסיפים  את כל חומרי העוגה בהדרגה עד שמקבלים תערובת חלקה.

מעבירים לתבנית 26 משומנת (או תבנית מלבנית), ואופים 180  כחצי שעה או עד שהעוגה יציבה.

מכינים את הציפוי:

ממיסים יחד את השוקולד והשמנת, ושופכים על העוגה.

אפשר לקשט בסוכריות צבעוניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *