מתכון מדוייק למכורי שוקולד – בראוניז בתוספת אגוזי מלך

 

Micha Kalfa
מתכון לבראוניז אגוזים
ממכרים שלא תפסיקו להכין
שף מיכה כלפה משתף מתכון של הקונדיטורית אסתי גיל
תבנית 24
המרכיבים-
250 גרם שוקולד מריר
כפית אבקת נס קפה
150 גרם חמאה/ או מרגרינה לפרווה
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סוכר
5 ביצים
1/2 כוס חלב חם
1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפיות רום או ליקר שוקולד משובח
100 גרם אגוזי מלך שלמים או קצוצים
 ההכנה-
 ממיסים את השוקולד המריר והחמאה ומוסיפים את הנס קפה
מוסיפים את החלב החם ומערבבים.
מקציפים את הביצים עם הסוכר למשך 4 דקות.
ההקצפה בהתחלה במהירות גבוהה אח״כ עוברים למהירות איטית יותר.
מוסיפים את השוקולד תוך כדי הקצפה
במהירות איטית.
מערבבים בנפרד קמח ואבקת אפייה
ומוסיפים לתערובת שבמיקסר וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הרום או הליקר שוקולד ומערבבים היטב.
 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה
ומפזרים מעל את האגוזים.
 אופים ב180 מעלות עד 40 דקות תלוי בתנור.
יש להקפיד שהבראוניז לא יתייבשו
יותר מידיי בתנור.
 מקררים מחוץ לתנור , אח״כ חותכים לריבועים .
פשוט ומאוד טעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *