ללא קמח ללא שמן עוגה מעלפת
מתאימה לפסח
ללא גלוטן
המתכון של רונית פרץ
המרכיבים-
5 ביצים להפריד
200 גר' שוקולד מריר
רבע כוס חלב
חצי כוס סוכר
קרם-
שמנת מתוקה וחצי
2 כפות אינסטנט וניל – חצי שקית
חצי כוס חלב
לשוקולד –
100 גר' שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
ההכנה –
נקציף חלבונים עם הסוכר
נמיס את השוקולד עם החלב .לאחר שהכל נמס , נערבב לתוכו את החלמונים.
נקפל קצף לתוך תערובת השוקולד.
נעביר לתבנית קפיצית 24 נאפה 180 מעלות 25 דקות
נקרר.
נקציף שמנת אינסטנט וחלב.
נעביר מעל העוגה . נכניס למקפיא לחצי שעה.
נמיס שוקולד במיקרו עם שמנת ונצפה מעל .
לאחסן במקפיא ולפני הגשה להוציא למקרר לשעה.