אין על עוגת קרמבו וזו עלתה על כולן

 

תמונה – Eliane Rosenstein Salomao

ללא קמח ללא שמן עוגה מעלפת

מתאימה לפסח

ללא גלוטן

המתכון של רונית פרץ

המרכיבים-

5 ביצים להפריד

200 גר' שוקולד מריר

רבע כוס חלב

חצי כוס סוכר

קרם-

שמנת מתוקה וחצי

2 כפות אינסטנט וניל – חצי שקית

חצי כוס חלב

לשוקולד –

100 גר' שוקולד מריר

חצי כוס שמנת מתוקה

ההכנה –

נקציף חלבונים עם הסוכר

נמיס את השוקולד עם החלב .לאחר שהכל נמס , נערבב לתוכו את החלמונים.

נקפל קצף לתוך תערובת השוקולד.

נעביר לתבנית קפיצית 24 נאפה 180 מעלות 25 דקות

נקרר.

נקציף שמנת אינסטנט וחלב.

נעביר מעל העוגה . נכניס למקפיא לחצי שעה.

נמיס שוקולד במיקרו עם שמנת ונצפה מעל .

לאחסן במקפיא ולפני הגשה להוציא למקרר לשעה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *