החטיף האהוב עלינו😋
חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד🥰
מתכון שירן חדד
המרכיבים-
200 גרם פתי בר
75 גרם חמאה מומסת/לפרווה שמן קוקוס או מרגרינה
1/2 כוס חמאת בוטנים.
200 גר שוקולד מריר
כף חמאת בוטנים
ההכנה –
1. לטחון את הפתי בר במעבד מזון, להוסיף את החמאה המומסת וחמאת הבוטנים ולאחד ל"בצק".
לשים נייר אפיה בתבנית ולרפד שיהיה אחיד.
2. להמיס 200 גרם שוקולד(2חבילות) עדיפות 60%-70% מוצקי קקאו עם 2 כפות חמאת בוטנים ולשפוך מעל הבצק.
3. להמיס 2 כפות חמאת בוטנים בקלחת/סיר אפשר גם במיקרוגל לזלף מעל השוקולד ועם קיסם לערבב בעדינות בצורה מעגלית.
4. להכניס למקרר לשעתיים להתייצבות
ולנשנש באהבה בתאבון😊