סיר קציצות נימוחות לשבת, שיטה שלא הכרתם לבישול קציצות

 

נורית סויסה

קציצות עוף/נורית סויסה

 

 

המרכיבים

חצי קילו חזה עוף טחון

1 בצל

רבע חבילה כוסברה

רבע חבילה פטרוזיליה

3 עלים של סלרי

 

כורכום

פלפל לבן  קצת מלח

אבקת מרק עוף

לרוטב –

בצל

סלרי

פטרוזיליה

כוסברה

2 עגבניות מגורדות

מלח

פלפל

כורכום

 

ההכנה

לטגן בצל .

לערבב יחד הכל בקערה לתערובת קציצות.

לתת מנוחה בקירור של חצי שעה .

להרתיח סיר מים

לקרוץ קציצות קטנות ולשים בסיר עם המים הרותחים

לתת רתיחה של 20-30 דקות.

בסיר סוטאז

לטגן בצל בשמן חתוך לקוביות

עד להזהבה ממש צבע חום קל

לקצוץ פטרוזיליה. כוסברה וסלרי

לגרד 2 עגבניות

לשים הכל על הבצל המטוגן. פלפל לבן. כורכום. מלח .

להוסיף מים שרותח להניח בזהירות את הקציצות שהרתחנו

לתת לסיר לרתוח . לכסות ולהנמיך את הגז

לתת בישול של חצי שעה

בהצלחה💚

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *