זה טעים בטירוף! לביבות שאי אפשר לסרב להן

עדינה בטש

לביבות פרסה (כרישה)

לחג הלביבות הכי טעימות

 

מאת עדינה בטש

המרכיבים
4 יחידות של פרסה
חתוכים לעיגולים (לבשל עד לריכוך)
2 תפוא (מבושלים היטב)
4 ביצים
1 כף קמח מצה
מרק עוף/מלח, פלפל שחור , מעט כורכום.
ניתן להוסיף ירק קצוץ פטרוזיליה/סלרי

 

ההכנה

יש לבשל את הפרסה עד לריכוך
לסנן ולסחוט היטב מהמים למעוך עם מזלג או עם מועך פירה
להוסיף את התפוא ולמעוך (כמו פירה) להוסיף את הביצים ושאר המרכיבים לערבב ולתבל.
לטגן בשמן חצי עמוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *