קובה קמח מצה כשר לפסח
מתכון הכי טעים של פסח
מאת ליאורה סגלוביץ
המרכיבים-
חצי ק"ג קמח מצה
כף שטוחה מלח
מים לא מדדתי,כמה שנכנס ,עד לקבלת בצק רך ונעים .ללוש היטב
למילוי –
חצי ק"ג בשר טחון
שני בצלים גדולים
פלפל,מלח,
כמון,בהרט,
או מה שאוהבים.
חופן צנוברים
ההכנה –
לטגן את הבצל עד להשחמה קלה ,
להוסיף את הבשר ,הצנוברים והתבלינים,
לטגן על להבה בינונית , ..לאדות את הנוזלים על להבה נמוכה, ולהעביר למסננת להוצאת הנוזלים הנוספים.
לגלגל לקובות כמו כאן בסרטון.
ל ט ג ן בשמן עמוק!
בהצלחה !
2 תגובות
היי שבוע טוב,
תודה על המתכון.
נראה לך שאפשר להכין ולהקפיא?
כן