זה הדבר הכי טעים בחג – קובה בשר לפסח

ליאורה סגלוביץ

קובה קמח מצה כשר לפסח
מתכון הכי טעים של פסח

מאת ליאורה סגלוביץ

 

המרכיבים-
חצי ק"ג קמח מצה
כף שטוחה מלח
מים לא מדדתי,כמה שנכנס ,עד לקבלת בצק רך ונעים .ללוש היטב

למילוי –
חצי ק"ג בשר טחון
שני בצלים גדולים
פלפל,מלח,

כמון,בהרט,

או מה שאוהבים.

חופן צנוברים

ההכנה –

לטגן את הבצל עד להשחמה קלה ,
להוסיף את הבשר ,הצנוברים והתבלינים,
לטגן על להבה בינונית , ..לאדות את הנוזלים על להבה נמוכה, ולהעביר למסננת להוצאת הנוזלים הנוספים.

לגלגל לקובות כמו כאן  בסרטון.

ל ט ג ן בשמן עמוק!
בהצלחה !


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *