לחמניות של פסח עם כל הטיפים להצלחה

מלי מאירוב

המתכון המעולה של מלי מאירוב ללחמניות קמח מצה של פסח

ויש כמה טיפים שיצליחו ולא יפלו

כמו פיתה.

המרכיבים

2 כוסות מים

חצי כוס שמן

כפית מלח

כפית סוכר

2 כוסות קמח מצה

חצי כפית אבקת אפייה

6 ביצים

ההכנה

לחמם בסיר מים עם שמן ,מלח ,סוכר עד לרתיחה.

ואז מוסיפים קמח ואבקת אפייה

מערבבים עם כף מעץ עד שהבצק מתאחד דביק ומתנתק מהדפנות של הסיר

מורידים מהאש.

מוסיפים בהדרגה את הביצים ובוחשים כל הזמן.

מניחים בצד 10 דקות.

עם ידיים רטובות יוצרים לחמניות על גבי נייר אפייה.

חרוצים בלחמניות למעלה.

מחממים תנור 200 מעלות .

אופים 10 דקות מורידים את הטמפרטורה 180 .

אופים במשך כ – 45 דקות עד שהקרום למעלה קשה.

מכבים תנור ומשאירים בתוך התנור עוד 10 דקות לפני שמוציאים.

לא לפתוח את התנור חצי שעה ראשונה .

בהצלחה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *