איך מכינים חזרת – מתכון של סבתא

 

חזרת לפסח המתכון של סבתא

 

וכך מכינים

קונים שורש של חזרת טרי

וסלק

 

המרכיבים-

200-300 גר' שורש חזרת

2 סלקים

מלח כפית בערך

3 כפות חומץ

חצי כפית סכר

מעט מים

אופן ההכנה –

את הסלקים אופים בתנור כחצי שעה – הם לא צרכים להיות מאוד רכים.

מוציאים מקררים ומקלפים.

לאחר מכן טוחנים במטחנת תבלינים א מג'מיקס את השורש  של החזרת.

אחר כך טוחנים את הסלק יחד עם השורש למחית .

מוסיפים את התבלינים .

מאחסנים בצנצנות מעוקרות .

חג שמח.

אם מאוד חריף אפשר להוסיף עוד סלק .

אפשר להקפיא

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *