חזרת לפסח המתכון של סבתא
וכך מכינים
קונים שורש של חזרת טרי
וסלק
המרכיבים-
200-300 גר' שורש חזרת
2 סלקים
מלח כפית בערך
3 כפות חומץ
חצי כפית סכר
מעט מים
אופן ההכנה –
את הסלקים אופים בתנור כחצי שעה – הם לא צרכים להיות מאוד רכים.
מוציאים מקררים ומקלפים.
לאחר מכן טוחנים במטחנת תבלינים א מג'מיקס את השורש של החזרת.
אחר כך טוחנים את הסלק יחד עם השורש למחית .
מוסיפים את התבלינים .
מאחסנים בצנצנות מעוקרות .
חג שמח.
אם מאוד חריף אפשר להוסיף עוד סלק .
אפשר להקפיא