עוגת גבינה אמריקאית:
ללא מיקסר
כמה קלה ככה טעימה
תבנית מלבנית או פיירקס
המרכיבים-
500 גרם גבינה פילדלפיה או כל גבינת שמנת.
הגבינות חייבות להיות בטמפרטורת החדר
2 גביע שמנת של פעם 28% או שמנת חמוצה רגילה
כוס סוכר
כף תמצית וניל
4 ביצים
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור או קמח
ההכנה –
מתחילים בערבוב הגבינות השמנת והסוכר עם מטרפה ידנית , עד מרקם אחיד ורך
מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה ומערבבים.
מוסיפים תמצית וניל
ובסוף מוסיפים קמח ופודינג
יוצקים על תבנית פיירקס 30/25 משומנת
ומניחים בתוך תבנית תנור עם מים
אפייה לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לשעה. יתכן ויותר תלוי בתנור .
בהצלחה!!!
קלה קלה וטעימה
ממש אמריקאית