מצאתי לכם שיטה קלה להכנת בסטיל – תפוח אדמה ממולא

 

Ilanit Kahalon Frenkel

מצאתי שיטה קלה להכנת הבטטיל/פסטל המושלם

יוצא מדוייק וטעים

באדיבות – Ilanit Kahalon Frenkel

המרכיבים-

 

לתפוחי אדמה –

5 תפוחי אדמה מבושלים

ביצה

3 כפות קמח תפוחי אדמה

2 כפות קמח מצה

מלח פלפל שחור

מעט כורכום

300 גר בשר טחון

בצל

מלח

פלפל

בהרט

ההכנה –

נבשל תפוחי אדמה . נקרר ונרסק לפירה.

נוסיף תבלינים ביצה וקמח.

נערבב לבצק.

נטגן בצל נוסיף בשר עד שהכל מבושל ונוסיף תבלינים.

נקרר.

ניקח כדור מהבצק תפוחי אדמה נשים מעל ניילון נצמד בתוך תבנית מאפינס.

נרדד דק ואז נכניס מילוי.

נכדרר בעזרת הניילון לכדור סגור.

נוציא מהניילון ונעגל לצורת קובה.

כאן תוכלו לראות איך מכינים בסרטון 

נטגן להזהבה בשמן עמוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *