אורז עם פול זה האורז של פסח
המתכון שמכינים תמיד בחג
המרכיבים-
חצי חבילה סנפרוסט פול
4 שיני שום כתוש
חןפן כוסברה או פטרוזיליה
כוס אורז
ההכנה-
בסיר עם שמן יש להכניס את הפול עם שום וחופן של כוסברה ירוקה קצוצה. לאדות עם מכסה כ 10 דקות תוך כדי עירבוב שלא ישרף.
להוסיף מים חמים עד מעל הפול ולבשל עד לריכוך הפול .
לתבל במרק עוף/מלח, פלפל שחור .
להוסיף 1 כוס אורז שטוף ועוד חופן של כוסברה קצוצה
אם חסר מים אז להוסיף
לערבב יחד הכל .
להביא לרתיחה
להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהנוזלים מתאדים והאורז מוכן
בתאבון