מריחים פסח באוויר- אורז עם פול

עדינה בטש

אורז עם פול זה האורז של פסח

המתכון שמכינים תמיד בחג

 

המרכיבים-

חצי חבילה סנפרוסט פול

4 שיני שום כתוש

חןפן כוסברה או פטרוזיליה

כוס אורז

ההכנה-

בסיר עם שמן יש להכניס את הפול עם  שום וחופן של כוסברה ירוקה קצוצה.  לאדות עם מכסה כ 10 דקות תוך כדי עירבוב שלא ישרף.

להוסיף מים חמים עד מעל הפול ולבשל עד לריכוך הפול .

לתבל במרק עוף/מלח, פלפל שחור .

להוסיף 1 כוס אורז שטוף ועוד חופן של כוסברה קצוצה

אם חסר מים אז להוסיף

לערבב יחד הכל .

להביא לרתיחה

להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהנוזלים מתאדים והאורז מוכן

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *