מתכון לאימרולי חצ'פורי גרוזיני במילוי גבינה

חני קונאשוילי

אימרולי חצ'פורי❤
מאת חני קונאשוילי
ל15 יחידות

המרכיבים –
500 גרם קמח
כף שמרים
כף סוכר
רבע כוס שמן
3/4 מיכל שמנת חמוצה (150 מיל).
כוס מים פושרים
(אולי נצטרך עוד רבע כוס)
כפית מלח.
ההכנה-
לערבב שמרים וקמח.
להוסיף סוכר, מים, שמנת
להתחיל ללוש כ3 דקות להוסיף שמן ללוש 2 דקות.
להוסיף מלח ללוש עוד שתי דקות.
לראות שהבצק לא יבש מידי אם כן להוסיף בהדרגה את הרבע כוס מים.
הבצק צריך להיות גמיש ממש מעט דביק.
להבריש מעל כף שמן.
לעגל לכדור.

לכסות להתפיח להכפלה.
ללוש להתפיח פעם שניה.
להוריד על שיש מקומח.
לחלק ל15 כדורים שווים.
לעגל לכדורים חלקים.
לרדד כדור עם קמח לעיגול להניח מילוי.

להדק  מעט את המילוי.
לאסוף את הבצק לשקיק.
להדק היטב.
לרדד מעט עם היד.
להפוך על התפר לרדד מעט עם מערוך לפיתה דקה.
שכל פעם מסובבים מרדדים מצד אחר.
להיזהר שהמילוי לא ייצא.
להניח על נייר אפיה.
לעשות חור באמצע רק בבצק העליון.
להבריש בחלמון טרוף עם כף חלב.
לאפות 220 מעלות.
איך שמוציאים לקחת חמאה למרוח מעל.
למילוי- לערבב
חבילת גבינת טוב טעם
1 גבינת חמד
סולוגוני לחילופין 2 כדורים גדולים של מוצרלה מגוררים.
1ביצה.
לערבב היטב לחלק למספר כדורי הבצק.
****אני אפיתי בטורבו****
****כוס מידה 250 מיל***
****אפשר לחלק ל3 לעשות 3 מאפים גדולים****
בהצלחה חני❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *