אצבעות טחינה ואגוזים מתפצפצים בפה🔥
קריספי שיגעון
מתכון של אורה ארגוב האלופה
המרכיבים –
3/4 כוס סוכר
1 כוס טחינה
1 ורבע כוס קוקוס
1/2 כוס אגוזים קצוצים
6 דפי פילו מופשרים במקרר ללילה
למריחה מעט שמן
למריחה
מייפל
לגילגול קוקוס
לזילוף טחינה
ההכנה –
בקערה לערבב את המצרכים.
לקחת דף פילו להבריש בשמן,ולהניח מעליו עוד דף גם אותו להבריש.
לחתוך ל 3 רצועות.
כל רצועה לחתוך גם ל 3 רבועים.
לקחת מהמילוי ולהניח בקצה.
לגלגל סיגר צמוד.
לסדר במגש אפיה ושוב להבריש מעט שמן.
להכניס לתנור 160 מעלות ל25 דקות בערך
שיוצאים מהתנור להבריש במייפל לגלגל בקוקוס .
השוס הוא זילוף טחינה.
בהצלחה אורה
תגובה אחת
תודה רבה על עוד מתכון מושלם