המתכון והוראות הכנה של דפנה ממן בר
עוגיות שושנים המוצלחות ביותר
המרכיבים –
בצק
4 חלמונים
חמאה או מחמאה 200 גר
כוס חלב
560 גר קמח (4 כוסות )
3 כפות שטוחות סוכר
קצף –
4 חלבונים
1 וחצי כוסות סוכר
אינסטנט פודינג וניל
ההכנה –
לעבד את המרכיבים של הבצק.
לשים בקירור חצי שעה.
להקציף חלבונים עם סוכר ולקפל את האינסטנט פודינג פנימה.
לחלק ל 4 את הבצק .
לרדד למלבן
למרוח רבע מהקצף
לחתוך לרצועות ואז לגלגל רצועה ,רצועה לשושנה.
לשים עם גבי נייר אפייה.
אפיה 180 מעלות כחצי שעה.