4 סוגי עוגיות ממתכון אחד

Ilana Buchris
4 סוגי עוגיות ממתכון אחד
( הכנתי כמות כפולה וככה יש מספיק עוגיות)
עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס
ממליצה להכפיל את הכמות !
אילנה בוכריס
המצרכים –
200 גר' חמאה או  מרגרינה או מחמאה רכה
1/2 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
שקית אבקת אפיה
קמח כמה שנכנס
 4 כוסות קמח
אופן ההכנה –
לערבב את כל המצרכים ואת הקמח להוסיף בסוף – אם יש צורך בעוד קצת תוסיפו.
לאחר שמתקבל בצק חלק ושים למנוחה במקרר לחצי שעה.
לעוגיות מגולגלות –
  מילוי- ממרח חלווה/ ממרח תמרים
לחלק את הבצק ל- 4
לרדד על נייר אפיה
למרוח ממרח חלווה/ ממרח תמרים
בתמרים לקצוץ אגוזים ולהוסיף קינמון טחון
לגלגל לרולדה.
לסמן את הרולדה, לא לחתוך עד הסוף.
בחלק מהבצק שמתי אגוזים קצוצים
ועשיתי עוגיות בצורת סהרונים
בחלק 4 – הוספתי כפית שוקולית
וכוס שוקולד צ'יפס וגלגלתי כדורים לעוגיות עגולות.
אפייה
תנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כ- 20 דקות או עד הזהבה.
כשמתקרר לחתוך את העוגיות
לפזר אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *