הבצק הזה פשוט מעולה
הכין מאיר סבג
המרכיבים –
4 כוסות קמח
200 גר' חמאה או מחמאה
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
קמצוץ מלח
ממרח תמרים
קינמון ,נס קפה
אגוזים אופציונאלי להוספה
ההכנה –
מערבבים בקערה המיקסר את כל המרכיבים.
לאחר שהבצק חלק נעטוף ונכניס למקרר .
שעה לפחות
נחלק ל 4
נרדד כל חלק למלבן .
נמרח ממרח תמרים ונפזר קינמון ונס קפה מעל.
נגלגל לרולדה.
את הרולדות נחתוך לפרוסות
אפייה 180 מעלות כ 25 דקות
תגובה אחת
חותכים לפרוסות לפני האפיה?