עוגיות שקדים מטריפות🔥
מאת עדינה בטש
המרכיבים-
120 גרם חמאה/ מחמאה רכה
חצי כוס סוכר חום / או לבן
כוס וחצי קמח שקדים
חצי כוס קמח / או קורנפלור
2 כפות חלב
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
גרידת לימון
ההכנה-
את כל המרכיבים לערבב היטב עד לקבלת בצק רך ונעים ללא גושים
עם יד משומנת ליצור עיגולים בגודל פינג פונג.
לטבול בצלחת עם שקדים פרוסים
ולאפות בחום 170 מעלות כ 10 דקות
אולי קצת יותר תלוי בחוזק התנור
לאחר קירור הם מתייצבות
עוגיות מעולות פשוט נמסות בפה