עוגיות שקדים מטריפות נמסות לתוך הפה

 


Adina batash

עוגיות שקדים מטריפות🔥

מאת עדינה בטש

 

המרכיבים-

120 גרם חמאה/ מחמאה רכה
חצי כוס סוכר חום / או לבן
כוס וחצי קמח שקדים
חצי כוס קמח / או קורנפלור
2 כפות חלב
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
גרידת לימון

ההכנה-

את כל המרכיבים לערבב היטב עד לקבלת בצק רך ונעים ללא גושים
עם יד משומנת ליצור עיגולים בגודל פינג פונג.
לטבול בצלחת עם שקדים פרוסים
ולאפות בחום 170 מעלות כ 10 דקות

אולי קצת יותר תלוי בחוזק התנור

לאחר קירור הם מתייצבות

עוגיות מעולות פשוט נמסות בפה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *