לחם כוסמת בריא וטעים – ללא גלוטן

Rina shapiro

לחם מכוסמת ירוקה
טעים בטירוף! ללא גלוטן ! ללא לישה! ללא מוצרי חלב!
יוצאים 2 לחמים כאלה

המרכיבים-

500 גר כוסמת ירוקה

מים

כפית שמרים יבשים

2 כפות מייפל או סילאן

כפית מלח

אפשר להוסיף תבלינים

וחמוציות או אגוזים

 

ההכנה –
1. להשרות כוסמת ירוקה, לילה שלם במים שמכסים את כולה
2. לשטוף, להכניס למעבד מזון עם 1/3 כוס מים חדשים. המרקם צריך לצאת דמוי טחינה.
3. להוסיף כפית שמרים, 2 כפות מייפל אורגני/ סילאן , כפית מלח , מעט רוזמרין , מעט אבקת שום , אפשר להוסיף חמוציות / אגוזים וכו ..
4. למלא את התבנית, לכסות עם מגבת למשך שעה כדי שיתפח
חשוב לא לטלטל עד לכניסה לתנור כדי שלא יתפנצ׳ר
5. לחמם תנור ל180 מעלות, לפזר מעל שומשום/ גרעיני דלעת וחמנייה – להכניס לתנור לשעה בערך

באמת שקל!!! והכי חשוב בריא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *