מתכון לזנגולה – עוגיות ספירלה מטוגנות במיוחד לחנוכה

טובה ניסים

כל כך טעים וקרנצי
מתאים גם לחנוכה

עוגיות זנגולה מהמטבח העיראקי

 

מאת טובה

המרכיבים-

קילו קמח
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות קורנפלור
1 שקית אבקת אפיה
1 כף שמרים יבשים
6 כוסות מים פושרים

קצת מלח

ההכנה –

לערבב וללוש את כל החומרים לבצק.

הבצק צריך להיות דליל מאד מאד.
לא להיבהל.
לתת מנוחה כ – 20 דקות.
לקחת שקית זילוף עבה ולשים את הבצק בתוכה.

לחמם שמן לטיגון עמוק.

לגזור בקצה חור קטן .
לזלף בצורת ספירלה עיגולים לתוך השמן החם .
לטגן לצבע חום

לאחר שמוציאים לטבול בדבש.
מתכון לדבש –
2 כוסות סוכר

כוס מים

סחיטת לימון.
לבשל על האש עד הסמכה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *