מרק ירקות עם איטריות דקיקות
ליום חורפי זה חם ומפנק
מאת קרן
המרכיבים-
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 קישואים שטופים וחתוכים לקוביות
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לטבעות קטנות
בצל חתוך לארבע
לתבל במלח כפית
פלפל שחור חצי כפית,
כורכום חצי כפית
וקורט אגוז מוסקט, מי שחסר לו יכול להוסיף כף וחצי אבקת מרק עוף
אני לא מוסיפה, וזה מספיק מתובל.
אטריות דקות
ההכנה –
לשים כף שמן קנולה בסיר ולהכניס את כל הירקות לערבב להוסיף את כל התבלינים,
למלא את הסיר במים רותחים.
להביא לרתיחה, לבשל חצי שעה, עד שהירקות רכים.
להוסיף כ – 2 כוסות איטריות הכי דקות שיש, לבשל יחד עוד רבע שעה
אם האיטריות "שתו" את המים, להוסיף עוד מים רותחים ולתקן תיבול בהתאם.
בתאבון ❤