מגולגלות(בצק ללא חמאה וללא מרגרינה) מילוי תמרים.
מאת צופית בן יוסף
ומילוי קינמון וסוכר
המרכיבים –
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל/ כפית תמצית וניל.
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
קורט מלח
ההכנה –
ללוש היטב את כל החומרים עד בצק חלק.
להניח במקרר חצי שעה.
להוציא לחצות לשני כדורים
לרדד כל כדור לעלה דק.
בעלה אחד למרוח שכבת ממרח תמרים ולפזר מעל קינמון.
בעלה השני לפזר קינמון וסוכר.
לגלגל לרולדה ולאפות בחום 170 חצי שעה.
להוציא לפרוס ולפזר אבקת סוכר.