גבינות המתכון המהיר
אין צורך להכין בצק
זה מהיר והכי טעים
גביניות עלים / ליטל אשואל
המרכיבים –
חבילה בצק עלים
למלית גבינה-
חבילה 250 גרם גבינה כחושה כמו טוב טעם
חצי כוס סוכר
1 כף גדושה קורנפלור
1 חלמון ביצה
זסט מחצי לימון או תפוז
וניל
מערבבים יחד לתערובת חלקה
לסירופ :
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עשר דקות להסמכה קלה.
ההכנה –
פורסים את הבצק ומחלקים לריבועים שווים.
מלית – מערבבים יחד הכל
ממלאים כפית גדושה ממלית הגבינה במרכז כל ריבוע
מקפלים שני אלכסוני אחד על גבי השני ומהדקים.
לתערובת הברשה;
1 חלמון ביצה + כף חלב+ קורט מלח מערבבים ומברישים את הגביניות.
אופים ב180 מעלות על תכנית טורבו למשך 25 דקות להשחמה יפה. מברישים בסירופ סוכר ומפדרים באבקת סוכר.