מתכון קל לכיכר פירות יבשים

חני קונאשוילי
טו' בשבט בפתח❤
קבלו מתכון לכיכר פירות יבשים
מאת חני קונאשוילי
המרכיבים-
3 ביצים
1 כוס סוכר חום דמררה
1 ורבע כוסות קמח
1 סוכר וניל
כפית תמצית וניל
350 גרם תערובת פירות יבשים
(אני שמתי חמוציות, שזיפים,אננס,משמש,פאפאיה)
350 גרם תערובת פיצוחים
(אני שמתי 150 גרם אגוזי מלך,
 100 גרם קשיו, 100 גרם אגוזי לוז).
 ההכנה – לערבב היטב.
לשמן תבנית אינגליש קייק לרפד בנייר אפיה וגם אותו לשמן.
לשפוך את התערובת בצורה אחידה.
להדק היטב ממש לדחוס וליישר.
לאפות ב170 מעלות 50 דקות.
להוציא ולקרר כמה שעות.
לפרוס דק כ 2 מילמטר עובי.
לשמור בכלי סגור.
*****אני אפיתי בטורבו****
***אתם יכולים כמובן להשתמש באיזה פירות ופיצוחים שאתם אוהבים רק
לשמור על כמויות*******
***הפיצוחים לא קלויים****
*****חובה לקרר היטב אחרת לא תצליחו לפרוס דק*****
*מי שאוהבת יכולה אחרי הפריסה להניח על נייר אפיה ולאפות 10 דקות לייבוש
*הכוס שהשתמשתי בה היא של 200 מיל
בהצלחה חני❤

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *