זה סיר מושלם לכל יום ולשבת
עוף ברוטב עגבניות
המתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
4-5 כרעים חצויים
2 בצלים
כפית כורכום
כפית פפריקה
שום
3 עגבניות חתוכות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
נטגן 2 בצלים פרוסים .
נוסיף את התבלינים ונפתח עם מעט שמן.
נוסיף את העוף ונטגן משני הצדדים.
נסדר חתיכות של עגבניות ותפוחי אדמה .
נוסיף רסק ומים שיכסו קצת את העופות.
נסגור את הסיר במכסה ונבשל שעה על אש נמוכה
בתאבון