עוגיות שוקולד הר געש באפס מאמץ

כמה דקות לפני שהאורחים מגיעים מכינים בקלות

מתכון מאת מוניק אפרים

המרכיבים-

2 ביצים

כוס סוכר

רבע כוס שמן

חצי כוס קקאו

כוס וחצי קמח

כפית אבקת אפייה

רבע כפית מלח

ההכנה –

מערבבים את כל המרכיבים עד שנוצר בצק חלק.

מכניסים למקרר לרבע שעה להתייצבות.

מכדררים ומגלגלים באבקת סוכר

אופים 180 מעלות כ- 18 דקות

 

Revital Behar Shmilovich

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *