עוגיות מלוחות דקיקות והכי טעימות
מאת – רותי טרבלסי
המרכיבים-
קילו קמח
שקית אבקת אפייה
כוס שמן ורבע
חצי כף מלח
כוס שומשום
2 כוסות ורבע +מים
ההכנה –
לערבב יחד את החומרים .
להוסיף מים לפי צורך עד שנוצר בצק – לא צריך להיות רך.
בצק נוקשה אבל אחיד.
לתת לבצק לנוח כרבע שעה.
לחלק לכמה חלקיים ולרדד דק דק
לחתוך לעיגולים – אפשר לחתוך למלבנים.
למרוח ביצה ולפזר שומשום .
אפייה 180 מעלות עד שמזהיב ונעשה אפוי היטב.
כרבע שעה תלוי בתנור .