עוגיות מלוחות דקיקות – נשנוש משגע

רותי טרבלסי

עוגיות מלוחות דקיקות והכי טעימות

מאת – רותי טרבלסי

 

המרכיבים-

קילו קמח

שקית אבקת אפייה

כוס שמן ורבע

חצי כף מלח

כוס שומשום

2 כוסות ורבע +מים

ההכנה –

לערבב יחד את החומרים .

להוסיף מים לפי צורך עד שנוצר בצק – לא צריך להיות רך.

בצק נוקשה אבל אחיד.

לתת לבצק לנוח כרבע שעה.

לחלק לכמה חלקיים ולרדד דק דק

לחתוך לעיגולים – אפשר לחתוך למלבנים.

למרוח ביצה ולפזר שומשום .

אפייה 180 מעלות עד שמזהיב ונעשה אפוי היטב.

כרבע שעה תלוי בתנור .

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *