עוגת אגוזים ושוקלד
הפשוט הכי טעים
מאת הודיה לוי
המרכיבים –
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כוס מיף תפוזים
סוכר ונייל או תמצית
2 וחצי כוסות קמח תופח
כוס אגוזים טחון
200 -100גר שוקלד מגורד
ההכנה –
להפריד ביצים
חלבון להקציף עם כוס סוכר עד לקצף יציב .
חלמונים לערבב היטב עם חצי כוס סוכר
להוסיף כוס שמן וכוס מיץ תפוזים ווניל לערב היטב
לערבב את קצף החלבונים לחלמונים ולערבב היטב בעדינות
להוסיף את הקמח להמשיך לערבב עד שהקמח נבלע.
להוסיף את השוקלד ואגוזים לערבב
לשמן תבנית אנג'ל.
לאפות על 170 מעלות
שעה ועשרים דקות