עכשיו זו העונה וזה הזמן שלכם להכין את עצמכם לחודשים שיבואו!
מתכון לממרח שום ירוק טרי שיכול להישאר איתכם לאורך חודשים ( אפשר להקפיא )
מאת אביה וולף כהן
המרכיבים –
שום ירוק טרי קילו או יותר
כחצי כוס שמן זית
כחצי כפית מלח
ההכנה –
מנקים את הגבעולים
שוטפים היטב .
מנקים וחותכים את החלק הקשה של הגבעול כמעט עד השיניים
וכמו כן מנקים וחותכים את החלק התחתון מתחת לשיני השום (השורשים)
טוחנים בבלנדר או מטחנת בשר
מוסיפים שמן זית כדי שיהיה כמו ממרח ומעט מלח .
מערבבים
מעבירים לצנצנות ומאחסנים בהקפאה