קציצות עם ריבת בצל מקורמל

 

סיגלית עמגר

קציצות עם ריבת בצל מקורמל

מאת סיגלית עמגר

 

המרכיבים-

לקציצות –

חצי קילו בשר טחון

בצל

חצי צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזיליה

2 בצלים ירוקים

3 גבעולי סלרי

תפוח אדמה

3 כפות פירורי לחם או קמח מצה

1/3 כוס שמן

1/4 כוס מים סודה

חצי כפית ראס אל חנות

כף פפריקה

פלפל לבן

פלפל שחור

מלח

לרוטב –

3 בצלים פרוסים

שמן

3 כפות סילאן

כפית כורכום

פלפל לבן

מלח

3/4 כוס מים

 

 

ההכנה –

טוחנים את כל המרכיבים לקציצות ומוסיפים לבשר.

מערבבים היטב .

מטגנים קלות מכל צד.

מכינים את ריבת הבצל

בסיר מטגנים בשמן את הבצל מספר דקות .

מוסיפים את הסילאן והמלח ופלפל..

מוסיפים גם מים .

מבשלים עד שמתקרמל ואז מוסיפים את הקציצות .

מבשלים כשעה  על אש נמוכה

מוסיפים מים לפי צורך – לא הרבה .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *