עוגת גבינה מהירה

 

עוגת גבינה בפיירקס – תודה ל-  שירה זגורי המוכשרת על המתכון המושלם  ל שבועות

מתאים לתבנית 26 עגולה. . אני עשיתי בפיירקס בנונית והרי התוצאהה

המצרכים –
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
750 גרם גבינה 5 אחוז
1 שמנת חמוצה של פעם
5 כפות קונפלור
2 כפות גדושות של איסנטנט פודינג וניל

לתחתית של העוגה-
150 גרם ביסווקטים טחונים
80 גרם חמאה מומסת

לחמם תנור על חום של 160 מעלות עם תבנית של מים לאדים זה סוד ההצלחה חברות יקרות …

נקציף את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגתיות
עד לקצף יציב אך לא קשה
נקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד שהבלילה בהירה ולא צהובה

זה לוקח כמה דקות
ואז תוך כדי עירבוב עם מטרפה ידנית ובהדרגתיות
נוסיף את הגבינה שמנת קונפלור אינסטנט נערבב עד לקבלת בלילה חלקה

וללא גושים
חייבים לשים לב …
ואז מוסיפים ב-3 פעמים את קצף החלבונים ובתנועות קיפול כדי שלא נשבור את הבלילה

מקפלים לתערובת אחידה.
הכנת התחתית – נערבב את הביסקוויטים והחמאה ונשטח על התבנית
לאחר מכן נוסיף את הבלילה של הגבינה.

נכניס לתנור ל 30 דקות על 160 מעלות ואז לפתוח את התנור… כן כן לפתוח את התנור להוציא את האדים מהתנור …

להוריד חום ל150 מעלות … ואז עוד 45 דקות בתנור
אחרי שהתסיימה האפייה שוב לפתוח את התנור ולהוציא שוב את האדים …

אל תחששו בנות מניסיון גם אני הייתי סקפטית….
להשאיר את העוגה בתנור כבוי עוד שעה

 

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *