בלי מיקסר, בלי הפרדה, ב- 5 דקות עבודה
עוגת קינמון ואגוזים בחושה
לעצלנים שלא מתפשרים על הטעם 
המרכיבים-
כוס קמח +כף גדושה
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי עד 3/4 כוס סוכר
כפית ת. וניל
חצי כוס שמנת מתוקה /קרם קוקוס/מיץ תפוז
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
לתערובת הקינמון –
רבע כוס סוכר חום
כפית קינמון
כרבע כוס אגוזים שבורים
ההכנה –
לערבב את המרכיבים (ללא תערובת הקינמון)
לתערובת עוגה חלקה במטריפה.
להעביר חצי לתבנית לפזר מתערובת האגוזים ושוב עוד חצי נ= מעל ואז תערובת אגוזים.
תבנית אינגליש פשוטה
אפייה 170 מעלות חצי שעה או 40 דקות
תלוי כל אחת והתנור שלה
לבדוק שהעוגה יציבה ואפויה במרכז