סלט כרוב וטורטיה
משתפת מתכון מהמם – עטרה ז׳ורנו.
המרכיבים-
1/2 כרוב לבן.
1/2 כרוב סגול.
צרור סלרי.
4 טורטיות.
זעתר.
שמן- לטיגון.
150 גרם גבינת פטה.
*לרוטב:*
3 כפות דבש.
2 כפות סילאן.
2 כפות שמן.
כפית מלח.
כפית פלפל שחור.
2 כפות סילאן.
ההכנה-
1. לחתוך את הכרוב הסגול והלבן כמה שיותר דק.
2. לקצוץ את הסלרי ולהוסיף לכרוב.
3. לחתוך את הטורטיות לפרוסות בעובי בנוני ולטגן עד לקבלת צבע זהוב.
4. לאחר הטיגון להוסיף כף זעתר ולערבב היטב.
5. את כל מרכיבי הרוטב לערבב היטב
ולהוסיף לסלט ולערבב היטב.
6. להוסיף מעל את הטורטיה וגבינת הפטה.