מתכון מדוייק לריבת תפוז סיני

שולמית בלולו

 

המתכון מאת שולמית בלולו

 

ריבת תפוז סיני אין טעים מזה

 

המרכיבים-

3 כוסות תפוז סיני

2 כוסות סוכר

2 כפות סילאן

מקל קינמון

מיץ לימון

 

ההכנה

להשרות את התפוזים למשך שלושה ימים וכל יום להחליף את המים מהברז.

להרתיח מים כ 4 כוסות ל3 כוסות תפוזים .

להוסיף 2 כוסות סוכר.( למי שאוהבת יותר מתוק יכולה להוסיף עוד חצי) להוסיף את התפוזים עם 2 כפות סילאן ומקל קינמון.

לבשל על להבה נמוכה ומידי פעם לערבב לאט כדי שהתפוזים לא יתפוצצו להוסיף מיץ מלימון אחד.

לבשל למשך שעה עד שהרוטב יוצא עינברי ושקוף.

בהצלחה ולבריאות

 


 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *