עוגיות מלוחות פרווה
כמה קל וטעים עוגיות הכי טעימות
מאת – אילנה בוכריס
המרכיבים-
קילו קמח מנופה
200 גרם מחמאה רכה (אפשר חמאה )
כף מלח
כף סוכר
כוס וחצי מים מהברז
אבקת אפיה
חצי כוס שמן.
ההכנה –
לערבב הכל ביחד פשר ביד או במיקסר .
להגיע לבצק רך ונעים למגע.
לחלק ל- 3-4 חלקים
לרדד כל חלק על נייר אפייה לעובי חצי ס"מ בערך .
לחתוך לקוביות או משולשים.
אפשר להכין גם כעכים עגולים או אפשר במכונת עוגיות
למרוח ביצה ושומשום/ קצח
להכניס לתנור שחומם מראש
אפיה ב-180 מעלות
כ-25 דקות או עד הזהבה.
כשהעוגיות מוכנות מפרידה ושמה את כולם בתבנית
אחת, מכניסה לתנור ליבוש
ב-150 מעלות עוד כרבע שעה.