המתכון הזה גאוני
איך לא חשבו על זה קודם
עוגת שוקולד נוטלה
2 מצרכים בלבד
מאת – Inbal Nissim
המרכיבים-
נוטלה 350 גרם – הצנצנת הקטנה
6 ביצים
ההכנה –
להפריד את החלבונים ולהקציף לקצף יציב
את החלמונים להוסיף בעדינות תוך כדי הקצפה עד שנוצר קצף תפוח ויציב.
לשים את הנוטלה בקערה עם מים רותחים כדי שתתרכך. לערבב טוב טוב.
לשפוך לתוך הבלילה של הקצף ביצים ולערבב עם מרית עד שהתערובת הופכת לשוקולדית ואחידה.
להעביר לתבנית סגורה 22 24 בקוטר (רצוי לא נשלפת מכיוון שהתערובת נוזלית מדי)
לאפות 170 מעלות כ- 25 דקות אפיה רגילה או עד שהעוגה יציבה .לא לאפות הרבה מידי.
לאחר מכן לצנן ולהכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות בהצלחה
איזה טעם מעלפת העוגה הזאת.