עוגת מייפל קלה וטעימה
היא רכה ונימוחה
מאת – אילנה בוכריס
המרכיבים-
4 ביצים L
כוס סוכר/ אפשר להפחית ולהוסיף 2 כפות דבש
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים/מים/ שמנת
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 כפיות קינמון טחון.- אפשר כפית או בלי או שקית וניל במקום
אגוזים בחופן
מייפל
ההכנה –
להקציף את הביצים
לקצף תפוח ויפה,
להוסיף סוכר
להנמיך מהירות ולהוסיף
לפי הסדר שרשום
קמח ואפיה בסוף.
ללא אגוזים ומייפל.
לשמן ולקמח תבנית עגולה או
2 אנגלייש.
לפזר אגוזים קצוצים.
לאפות בתנור שחומם מראש, ב- 160 מעלות
כ-50 דקות. עדיף לבדוק עם קיסם.
להוציא מהתנור
כשעוגה חמה לחורר מעט עם שיפוד או סכין
לשפוך הרבה סירופ מייפל.
איזה טעימה
חבל על הזמן