עוגת תפוחים שגורפת מחמאות – חורפית רכה ומנחמת

Hakun ruti

 

היא עוגה רכה ומנחמת וקוצרת מחמאות

תפוחים ואגוזים חורפית מעלפת

מאת רותי חקון

עפ"י מתכון של שרה יוסף

המרכיבים-

4 ביצים

2 ורבע כוסות קמח

כוס סוכר

כוס שמן

שקית סוכר וניל

שקית אבקת אפייה

קורט מלח

חצי כוס אגוזים גרוסים

חופן צימוקים

רבע כוס מים

4 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות

כפית קינמון

ההכנה

את התפוחים לשים בסיר עם המים ורבע כוס סוכר ולבשל כמה דקות עם הקינמון .

לקרר.

במיקסר להקציף ביצים וסוכר .

לאחר שנוצר קצף להוריד מהירות

להוסיף בהדרגה קמח וניל א.אפיה ושמן ולבסוף לערבב העדינות עם אגוזים צימוקים והתפוחים.

למזוג את הבלילה לתבנית סיר פלא

26

לאפות 175 מעלות 50 דקות ולבדוק שהעוגה אפויה ונתייצבה לפני שמוציאים.

לאחר קירור לחלץ ולהגיש עם אבקת סוכר מעל

שבת שלום

 

 

 

8 תגובות

  1. ממש ממש לא יצאה העוגה כפי שבתצלום ללא שום שינוי… מעניין מהיכן הצבע השחום הזה, הכי גרוע שרושמים מתכון לא מדויק!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *