זה ממש לא הצ'יפס שאתם מכירים
שניצלים קריספיים מוגשים עם צ'יפס מתנפס חלום !
שניצל עם צ׳יפס מתנפח , הכי פשוט הכי טעים!
המתכון של נטלי גומה
מתכון לציפס מתנפח –
המרכיבים–
3 תפוחי אדמה לחתוך דק סכין או מנדולינה לא משנה.
בקערה לערבב-
3/4 כוס קמח
ביצה
כפית מלח
שקית אבקת אפיה
חצי כוס בירה לבנה או סודה
רבע כפית כורכום
ההכנה –
לערבב את הכל לבלילה חלקה בלי גושים.
לטבול את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ולטגן בשמן עמוק לא גבוה מידי שהציפס לא ישרף.
יוצא ציפס מהסרטים בהבטחה
שניצל קריספי
תערובת לביצים –
2 ביצים
כף חרדל
כך קטשופ
מלח, פלפל שחור,
מעט פפריקה
מעט שום גבישי
לערבב יחד
להכניס חזה עוף פרוס לתוך הרוטב את להשאיר את השניצלים לפחות 1/2 שעה.
לצפות כל שניצל בפירורי לחם זהובים או פנקו עם שומשום להדק היטב
ולטגן בשמן עמוק.