מלבי פרווה קינוח הכי מתאים לחג
פרווה ללא חלב ללא גלוטן
המרכיבים-
פחית קרם קוקוס -400 גר'
250 קצפת ריצ׳- צמחית
כוס מים
חמש כפות קורנפלור
שלושת רבעי כוס סוכר
כפית מי ורדים
לעיטור
סירופ מלבי קנוי
קוקוס
פיסטוק גרוס
ההכנה-
מערבבים בסיר את הקרם קוקוס שמנת ,וסוכר.
מערבבים בצד הקורנפלור , המים ומי וורדים .
מוסיפים את המים והקורנפלור ומי וורדים וטורפים במטריפה היטב כדי שלא יווצרו גושים ,
כל הזמן מערבבים עד שמסמיך
מוזגים לכוסיות או קינוחיות .
מצננים היטב בקרור מעטרים לפני הגשה כמובן שניתן להכפיל כמויות
זה לא מובן מאליו זה ממכר ראו הוזהרתם
4 תגובות
לא רשום איך לבשל ….
אש קטנה, גדולה, …
הוראות לא ברורות
בינונית
האם קמח תפו"א יכול להחליף את הקורנפלור?
לא