עוגת גבינה ב2 דק – מור וייצמן
מצרכים:
שרוול פתי בר
100 גרם חמאה מומסת
4 שמנת חמוצה
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 חבילה פודינג וניל
לטחון ביסקוויטים ולערבב יחד עם החמאה המומסת ולשפוך לתבנית ולהצמיד לתחתית התבנית.
למרוח חמאה או תרסיס שמן בצידי התבנית.
לערבב יחד את שאר המצרכים ולשפוך על הביסקוויטים.
להכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך 40 דק'
להוציא מהתנור לתת לעוגה להצטנן מעט ולהכניס למקרר לפחות ל7 שעות או אפילו ללילה