כל שנה לא מוותרים על העוגה הזו

בלה שליו

העוגה שלא מוותרים עליה כל פסח

היא נהדרת

מאת בלה שליו

המרכיבים-

4 ביצים

שקית אבקת אפייה

סוכר וניל

חצי כוס שמן

3/4 כוס סוכר

כוס ורבע קמח תופח לפסח

2 כפות מים

100 גר' שוקולד מריר מגורד

חצי כוס אגוזים קצוצים

3/4 כוס קוקוס

קרם-

אריזה וחצי שמנת מתוקה

שקית אינסטנט וניל

חצי כוס חלב

 

ההכנה –

לערבב  שוקולד ,אגוזים וקוסקוס , להשאיר רבע כוס בצד.

את השאר לערבב בקערה עם קמח ואבקת אפייה.

להקציף ביצים עם סוכר , להוסיף בהדרגה את כל המרכיבים

ואז להוסיף את קערת החומרים היבשים.

לערבב טוב .

להעביר תבנית 26 .

אפייה 180 מעלות 40-50 קות.

לאחר האפייה שמתקרר.

להקציף

שמנת מתוקה עם אינסטנט וחלב

לצפות העוגה ולפזר למעלה את האגוזים עם השוקולד והקוקוס שהשארנו בצד.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *