שבקייה אמאל'ה כמה טעים
המרכיבים –
קילו קמח
כוס שמן
שקית אבקת אפיה
כף חומץ
קורט מלח
כ 3 כוסות מים חמימים עם מעט מי זהר
ההכנה –
מכניסים למיקסר את כל החומרים למעט המים , עד שמתקבל בצק פירורי, מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רק וגמיש, שמים את הבצק עטוף בקירור.
לפחות שעה
מרדדים חתיכות מהבצק במכונת פסטה עד דרגה 4 .
עושים צורות שרוצים מטגנים בשמן חם,
מיד כשיוצא מהטיגון מכניסים לסירופ
לבשל
קילו סוכר,
5 כוסות מים,
לימון פרוס לפרוסות דקות,
כוכב אניס
ציפורן
קינמון
מי זהר
מרתיחים עד שמסמיך.
ב ה צ ל ח ה